A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

A sav-bázis egyensúly megteremtése

2008.11.25. 17:33 www.egeszsegeseletmod.eu

Szervezetünk belső harmóniájának előfeltétele a kiegyensúlyozott sav-bázis egyensúly. Ha a savak és bázisok közötti arány nem megfelelő, akkor anyagcserénk sem működik megfelelően és nem érezzük jól magunkat.


Étrendünket a zsírt, finomított lisztet, sót és cukrokat tartalmazó ételek uralják. Az alkohol, a cigaretta és a kávé is a klasszikus "savkeltők" közé tartoznak. Sav-bázis háztartásunk egyensúlya akkor is könnyen felborul, ha stresszes és rohanó életet élünk. Ráadásul túl gyakran maradunk a kényelmes karosszékben ahelyett, hogy erőt vennénk magunkon és sétálni indulnánk a fris levegőre.
 

A szervezet túlsavasodásával összefüggő jellemző panaszok (sav-bázis egyensúly felborult):
- fejfájásra vagy migrénre való hajlam
- depresszió (gyakori rossz kedv, negatív gondolatok, érzések)
- izomfeszültségre és ízületi fájdalomra való hajlam
- bőrirritáció, bőrproblémák, narancsbőr, pattanás
- haj és körmök elváltozása
- gyomorégés, túlzott étvágy vagy a másik étvágytalanság a másik véglet
- allergiára való hajlam
- zsírlerakódás, elhízás
 

Használd a Zöld Lötty -öt!

Az alaptermék, a SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítőkben, amelyek segítenek feltölteni és energizálni az egész testet. A SuperGreens összetevői tiszta, biotermesztett zöld füvekből, csírákból, zöldségekből, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységűek.

Egy napi adag a termékből kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg. A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévő parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli).
Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik. A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a későbbiekben is különállók maradjanak.

Könnyen emészthető szerves összetevői lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.
 

Zöld Lötty Bolt:

www.egeszsegeseletmod.eu

1 komment

Címkék: lúgosítás sav bázis egyensúly supergreens zöld lötty

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr50788161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drtihanyi · http://www.drtihanyi.hu 2009.03.03. 10:00:35

Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról.
A franciaországi chartausi néma szerzetesek évszázadok óta főzik féltett, csodálatos, zöld színű, magas alkohol tartalmú (43%) italukat a CHATREUSE-t, amely 125 féle gyógynövényt tartalmaz.

Összetétele örök titok, persze a mai világban, ha a mennyiségi arányokat nem is, de a minőségi összetételt meg lehetne határozni, de ez nagyon nem lenne tisztességes a barátokkal szemben. Mivel alkohol tartalma magas, étkezés után digesztívumként néhány centiliter az ajánlott elfogyasztható mennyiség.

Ebben a dózisban persze nagyon kevés hatóanyag jut be a szervezetbe.

A SuperGreens por ezzel szemben vízben oldódik, összetétele pontosan ismert. Valóban hatásos, valóban a teljes vitamin és nyomelem skálát felölelő vízben oldódó gyógynövények keveréke.

Éppen ezért nem árt felhívni a figyelmet arra, hogy mielőtt valaki úgy dönt, hogy az italkeverék rendszeres fogyasztójává válik, és esetleg egyéb okokból gyógyszert, vagy gyógyszereket is szed, megkérdez, mert mint mondtam, itt valóban hatásos készítményről van szó.


Engedjék meg, hogy egy példával a kérdést jobban megvilágítsam. Napjaink egyik legkedveltebb gyümölcse a grapefruit, hiszen kellemes íze mellett számtalan vitamint, flavonoidokat, nyomelemeket tartalmaz.

De azok a magas vérnyomásban szenvedő betegek, akik pl. Corinfar-t, Norvasc-ot, Normodipin-t, Felodipin-t, Amlodipin-t szednek, nos, ők grapefruitot nem fogyaszthatnak, mert jelentős vérnyomás zuhanást okozhat náluk.

Miért? Azért, mert ezek a gyógyszerek pont azokon az enzimrendszereken keresztül bomlanak le, amiket a grapefruit valamely komponense gátol, így olyan tüneteik lesznek, mintha a szokásos gyógyszerüket túladagolták volna.


Számtalan ilyen példa felhozható, nem csak a grapefruit vonatkozásában. Ezért tehát szívesen felajánlom, hogyha megírja nekem, hogy milyen gyógyszereket szed, esetleges diagnózisait is, akkor én ennek birtokában visszaírok Önnek, hogy az egyébként 49 gyógynövényt alkalmazó, valóban kiváló készítmény az Ön esetében ajánlott-e vagy sem? Mert nincs olyan, hogy valami csak jó - de ezt már Shakespeare sokkal szebben megírta Lőrinc barát szavaival a Romeo és Júliában:

”De nincs oly jó, melyben ne volna vész,
Ha balga módra véle visszaélsz!”

Webáruház: bolthely.hu/drtihanyi/

E-mail címem: info@drtihanyi.hu

A baloldali menüsor kapcsolat pontjában is felveheti velem a kapcsolatot.

A természet kétélű fegyver:

A Tiszafa legtöbb hatóanyaga halálos méreg, azonban belőle nyerhető ki korunk egyik leghatékonyabb rákellenes szere: a Taxol.
süti beállítások módosítása