A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

A sav-bázis egyensúly felbomlásának veszélyei

2008.11.25. 17:27 www.egeszsegeseletmod.eu

A savas kémhatás veszélyei

Ha testünk savszintje túl magas, testünk már nem képes a savfelesleg tökéletes kiválasztására. Ezért kénytelen elraktározni a szövetekben (ezt hívják autotoxikációnak vagy önmérgezésnek), vagy semlegesíti őket (pufferolás). Az utóbbit viszont csak úgy tudja végrehajtani, ha az ehhez szükséges ásványi anyagokat a különféle szervekből, csontokból kiválasztja. A sav hatására a vér összesűrűsödik, ezért a vérkeringés lomhává válik, kiváltképp ott, ahol a savak felhalmozódtak.   
  
Ennek hatására bizonyos szervek nem tudnak teljes kapacitással működni, ezért mind több jele tapasztalható az öregedésnek. Így a betegségek is egyre gyakoribbá vállnak, akár már egész fiatalon.

Ha a sejten kívüli folyadékok, elsősorban a vér savassá válik, vezető tünetté válik az állandó fáradtság és letörtség, illetve könnyebben elkapjuk a náthát és más betegségeket. Ha a savasság még jobban erősödik, különféle fájdalmakat, például erős fejfájást, mellkasi, esetleg izom fájdalmat vagy gyomorfájást észlelünk.

A szervezetnek semlegesítenie kell a bekerült savas elemeket, és ehhez lúgos, más szóval bázikus tartalékait kell felhasználnia - főleg kalciumot, magnéziumot, káliumot, cinket és nátriumot -, amiket a csontokból, a fogakból, a porcokból és az izmokból von ki.
Szervezetünk a felesleges savat a test valamely részébe halmozza fel, méghozzá olyan helyen, ami már amúgy is legyengült állapotban van. Az adott testrészen a vér nem képes tovább fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, ezért a sejtek is elsavasodnak, és még kevesebb oxigénhez jutnak. Ha ez a tendencia folytatódik, az egész testrész túlnyomóan savassá válik, egyes sejtek elpusztulnak, és maguk is savvá válnak.

 

A legnagyobb veszély: Rák kialakulása

Sok sejt képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Nem pusztulnak el, hanem abnormális, mutáns sejtekké válnak, és így kibírják a terhelést. Ezeket az abnormális sejteket hívjuk rosszindulatú sejteknek. Ezek már nem reagálnak az agyból érkező impulzusokra, és eltérnek attól is, ami a DNS-emlékezetében kódként szerepel, ezért képesek végtelen és rendszertelen burjánzásra. Így keletkeznek a daganatos betegségek.

Mit tégy, hogy biztos légy a dolgodban?

Ha orvosi támogatásra van szükséged és biztos akarsz lenni dolgodban végeztesd el az ártalmatlan BETA tesztet. A legmegbízhatóbb pH-mérésre a BETA-teszt (bioelektromos terrénanalízis) alkalmas. Ennek során a vér, a vizelet és a nyál pH-ját, ásványianyag-tartalmát és oxidálóképességét is mérik. Ezen adatokból kiderül, hogy:

- a szöveti pH melyik tartományban helyezkedik el
- mennyi a pufferolásra képes ásványok mennyisége
- milyen betegségekre, fertőzésekre (gombásodás, bakteriális fertőzés, stb.) hajlamos a szervezet
- van-e daganatképződési hajlam
- fokozott-e a trombóziskészség, stb.

Szólj hozzá!

Címkék: zöld lúgosítás savasodás új biológia phcsoda lötty sav bazis egyensuly felbomlasanak veszelyei

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr15788143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása