A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

Lúgosító étrend ajánlat (1)

2008.09.19. 11:10 www.egeszsegeseletmod.eu

A lúgosító étrendre való átállás fokozatos legyen. Szoktassa hozzá szervezetét, de főleg ízlelőbimbóit az újfajta táplálkozáshoz. Ételeihez használjon fűszereket. Ezek legtöbbje segíti az emésztést is és még kellemesebbé teszi egészséges táplálékaink fogyasztását.

Kezdjük a reggelivel
Felejtsük el a cukros feketekávét. Az általánosan elterjedt reggeli a margarinos kenyér felvágottal, cukrozott teával, netán szénsavas üdítőitallal. Ez egy igen rossz, és erősen savasító kombináció. Egy ilyen reggel elfogyasztása után szervezetünk már komoly erőfeszítést tesz az étel megemésztésére és savtalanítására, emiatt már délelőtt fáradtnak érezhetjük magunkat.

A fenti reggeli helyett fogyasszon egy tányér nyers vegyes salátát apróra vágva, kevés olívaolajjal leöntve. Ehhez készítsen alacsony keményítőtartalmú hajdinakását. Ne zavarja az, hogy ez akár ebéd is lehetne. Igen ez ebédre is kiváló és tápláló étel. Egy ilyen reggeli elfogyasztása után garantáltan nem lesz fáradt, nem kívánja ébrentartani magát feketekávéval.

Ebédre egy javaslat
Vásároljon tápláló és tisztító hatású mungóbabot. Bioboltokban lehet vásárolni tisztítottat, ami azt jelenti, hogy le van hántolva a héja. Ebből kiváló leves készíthető zöldségekkel, fűszerekkel. Mungóbab leves mellé is fogyaszthat mindenféle zöld terméket, zöldséget.

Vacsora ajánlat
Ismerkedjen meg a basmati rizzsel. Rendkívül ízletes, kellemes aromájú rizs. Hosszúszemű és nagyon tápláló. Már itthon is meg lehet vásárolni bioboltokban vagy keleti termékeket árusító üzletekben. Sokféleképpen el lehet készíteni, füszerezni.

Tehetünk rá mártásokat és természetesen együnk hozzá sok zöldet, paradicsomot, uborkát, salátát. Pároljunk karfiolt, brokkolit mellé. Szervezetünk igen jól hasznosítja és ráadásul nagyon finom.

A lúgosító ételek egész tárházát megtalálja A pH Csoda c. könyvben, amelyet mindenkinek ajánlok elolvasásra, aki szeretné egészségét helyreállítani, vagy megőrizni.

Szólj hozzá!

Címkék: ph csoda lúgosító étrend lúgos ételek

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr44671131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása