A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

Zöld Lötty a savasodás és a túlsúly ellen...

2008.09.19. 11:07 www.egeszsegeseletmod.eu

Az elsavasodás és a túlsúly
A statisztikai adatok szerint a népesség 60 %-a túlsúllyal küzd.. Persze ez megoszlik. Van akin csak néhány kiló a plusz és van olyan ember aki 20-30 kg súlyfelesleget hordoz.

A túlsúly nem feltétlen abból adódik, hogy valaki sokat eszik. Persze ilyen is van. Azonban az évek, vagy akár évtizedek alatt elfogyasztott savat képező élelmiszerek felborítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Amikor a szervezet már nem tudja kompenzálni a bevitt savas táplálékot, akkor jön létre az elsavasodás. Az elsavasodott test védekezésül elkezd zsírraktárakat építeni, amelyekbe beburkolja a savas sejteket. Ez a szervezet nagyszerű védekező mechanizmusa. Ennek hiányábsan a savak szétmarnák belső szerveinket.

Csakhogy megpróbálunk megszabadulni a felesleges kilóinktól, ami legtöbb esetben csak átmenetileg sikerül. A túlsúly abból is adódik, hogy a savas közegben elszaporodott élesztő és egyéb gombák megakadályozzák a táplálék normális megemésztését. E miatt tápanyaghiány lép fel. A szervezet éhezik. Éhesnek érezzük magunkat.

Ismét eszünk. Savasító ételeket. Iszunk erősen savasító italokat. Ezek szintén nem tudnak jól felszívódni a savas közeg és a különféle mikroorganizmusok miatt. És a kör bezárul. Az elhízás így biztosított. Ducik vagyunk, de a szervezet folyamatosan ki van éhezve a hiányzó tápanyagokra. A vitamin, az ásványi anyag és nyomelemhiány pedig újabb betegségek okozója lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: savasodás ph csoda zöld lötty fogyokúra tulsúly

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr99671128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása