A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

Elsavasodás

2008.09.19. 11:04 www.egeszsegeseletmod.eu

Elsavasodás
Korunkban a legtöbb modern étel és ital savasítja a szervezetet.

A teljesség igénye nélkül pl. a cola és egyéb cukrozott szénsavas üdítőitalok, a gyorséttermi „táplálékok”. Ezenkívül erősen savasítják a szervezetet a magas fehérjetartalmú ételek a tojás, hús, tej és egyéb tejtermékek. Ezután következik a fehér cukor és a zsír.

Az elsavasodás nem betegség, hanem sok betegség létrehozója, oka. Lúgosan tartott szervezet nem beteg. A rák is kifejezetten savas szervezetben fejlődik ki. Alakítsuk táplálkozásunkat úgy, hogy ne boruljon fel a szervezet sav-bázis egyensúlya. Kerüljük a fent említett „üdítőitalokat”. Nem igényli szervezetünk a napi több alkalommal az állati termékeket sem. Folyamatosan lúgosítsuk szervezetünket nyers és párolt zöldségekkel. Igyunk zöldségleveket. Vásároljunk bioboltokban különféle csírázott növénykéket, vagy otthon termesszük magunk részére. Igen magas a természetes vitamintartalmuk és lúgosítanak.

Gabonák közül a köles lúgos kémhatású. Ha elsavasodási problémánk van, iktassuk étkezésünkbe minél gyakrabban a kölest különböző módon elkészítve. Az elsavasodás csontritkulást okoz, mivel a savak közömbösítéséhez a szervezet a csontokból és a fogakból vonja el a kalciumot. A fertőzéses, gyulladásos betegségek okozója is az elsavasodott szervezet, mivel az immunrendszer is gyengül.

Számtalan betegség okozója:
allergia, asztma, érelmeszesedés, szívritmus-zavar, hajhullás, fogászati problémák, ínysorvadás, emésztési zavarok, puffadás, magas vérnyomás. Sajnos általában a tüneteket kezelik és nem az okozó problémát. Ezért fontos, hogy saját magunk tudjunk az elsavasodás létezéséről, tüneteiről és tegyünk ellene, mielőtt kialakul súlyos betegség.

Az elsavasodás leggyakoribb tünetei:
Rossz közérzet Gyakori fejfájás lehangoltság Gyenge immunrendszer Emésztési problémák Gyulladásos megbetegedések candida

Ha a szervezetének sav-bázis egyensúlyát helyre szeretné állítani, segítség Önnek a SuperGreens készítmény

Ha teljes képet szeretne kapni szervezete működéséről, olvassa el Dr.Robert Joung PH csoda c. könyvét. Igen hasznos olvasmány Ön és családtagjai érdekében.

Szólj hozzá!

Címkék: csoda ph savasodas zöld lötty lugositas

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr50671123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása