A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

Az Új Biológia röviden.

2008.08.29. 11:37 www.egeszsegeseletmod.eu

Az Új Biológia, legegyszerűbben megfogalmazva azt állítja, hogy minden betegség mögött egyetlen alapvető ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test túlsavasodása.

Ezzel ellentétben a régi biológia, amely Louis Pasteur 1800-as évek végén keletkezett művein alapszik, arra az elképzelésre épült, hogy a betegség olyan kórokozóktól ered, amelyek kívülről támadják meg a szervezetet. Dr. Young úgy találta, hogy amikor a test sav-bázis aránya egészséges egyensúlyban van, akkor a kórokozók képtelenek benne megtelepedni
 

A könnyebb érthetőség kedvéért: 
Gondoljon úgy a testére, mintha az egy akvárium lenne. Gondolja el, milyen fontos fenntartani a testben lévő belső folyadékok tisztaságát, hisz ebben "úszkálunk" nap mint nap. Képzelje el, hogy ebben az akváriumban a halak az Ön sejtjei, illetve belső szervei, és abban a folyadékban fürdenek, amely a tápanyagokat szállítja, a salakanyagokat pedig eltávolítja.Most képzelje el, hogy odatolatunk az akváriumhoz egy autóval, és a kipufogócsövet odaillesztjük annak a levegőpumpának a szűrőjéhez, ami oxigénnel látja el a vizet a tartályban. A víz megtelik szénmonoxiddal, ezáltal lecsökken a lúgos pH, keletkezik egy savas pH közeg, veszélyeztetve a "halak", az Ön sejtjei és szervei egészségét.

Mi történik, amikor túl sok ételt, vagy nem megfelelő fajta ételt (savtermelő ételeket, pl. tejterméket, cukrot és állati fehérjét) dobálunk a tartályba, és a halak nem tudják elfogyasztani, vagy megemészteni, és ez elkezd bomlani és rothadni?

Mérgező, savas hulladék- és vegyi anyagok keletkeznek, ahogy az étel elbomlik, és ez a folyamat még több savas mellékterméket hoz létre, melyek megváltoztatják az optimálisan lúgos kémhatást.

Szólj hozzá!

Címkék: lúgosítás elsavasodás sav bázis egyensúly új biológia

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr17639199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása