A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

Bevezetés a lúgosítás világába...

2008.08.29. 11:32 www.egeszsegeseletmod.eu

Mi ez az egész? Mi az az elsavasodás? Miért szükséges testünk lúgosítása? Hogyan csináld? Mivel csináld? Az Új Biológia és a PH Csoda fogalma.

Dr. Robert O. Young (nemzetközileg ismert és elismert mikrobiológus és táplálkozástudós) a világ különböző részein bevett táplálkozási szokásokat vizsgálta és megfigyelte az ott élők körében jellemző tünetegyütteseket, megfogalmazta a következő alapvető állítást, aminek az Új Biológia elnevezést adta. 

Minden betegség mögöttes oka a vér túlsavasodása. Az összes egészségügyi probléma, beleértve az elhízást is, egyetlen egy okra vezethető vissza és ez nem más mint a sav bázis egyensúly felbomlása, ami sejtszintű károsodást okoz szervezetünkben. Ezt többször és többféleképpen bebizonyította.

Dr. Young a pH Csoda Élet alapítvány vezetőjeként, nemzetközi elismerésben is részesült az alábbi betegségekkel kapcsolatos kutatatásaiért:

  • Daganatos megbetegedések
  • Cukorbetegség
  • Leukémia
  • AIDS

 

Sav: Amint a sejtek kezdenek tönkremenni, mikroorganizmusok kezdenek kialakulni és szaporodni. Ezek a mikroorganizmusok a testünkből táplálkoznak, és szervezetünkbe ürítik káros végtermékeiket. Erjesztik a testünkben lévő cukrot, a fehérjéinket és zsírunkat. Az általuk termelt méreganyagokat savaknak nevezzük.

A ph csoda életmód program célja

A táplálkozás elmozdítása abba az irányba, hogy több lúgosító ételt és nagyobb mennyiségű jó minőségű vizet fogyasszunk, hogy az egyensúlyhiány korrigálhatóvá váljon, és így helyreállítható az optimális egészség, valamint a jó közérzet. Sajnos a sav-bázis háztartásunk nem hozható egyensúlyba egyik napról a másikra. Ebben az esetben segítséget nyújt a bázikus vitálanyagokat tartalmazó kiegészítő táplálék.

A pH Csoda életmód program eszközei

- ételek, amelyek hozzájárulnak a lúgossághoz,
- étrend-kiegészítők, mint amilyenek például a Super Greens (Szuper Zöldek) por és a Prime pH csepp, amelyek szintén hozzájárulnak a lúgossághoz.

Nem rég jelent meg A ph CSODA című könyv, ami segítséget nyújt mindazoknak, akiknek fontos az egészség megőrzése, illetve visszanyerése.

Ugyanis a kezelés, nem lehet más, mint megszakítani ennek a felborult életmódnak, étkezésnek és gondolkodásnak a ciklusát. Lúgosítani, energizálni kell a testünket, hogy eredményül egy jobb életminőséget tapasztaljunk meg.

Szólj hozzá!

Címkék: lúgosítás ph csoda supergreens új biológia zöld lötty

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr28639187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása