A szerző

A blog szerzője a pH Csoda életmód feltétlen híve. A blogban az egészséges életmód alapjait ismertetem, illetve szeretnék egy olyan megoldást bemutatni az olvasóknak, mellyel egészségesebbek lehetnek. Bármilyen témába vágó kérdésre, kérésre szívesen válaszolok:

savaknelkul@gmail.com www.egeszsegeseletmod.eu

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével

Lúgosítás a Zöld Lötty segítségével. InnerLight Supergreen a savasodás ellen. A test sav-bázis egyensúlyának megteremtése, egészséges fogyókúra tippek, tanácsok. Egészséges életmód egy új nézőpontból: a PH Csoda és az Új Biológia.

Friss topikok

  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:01) A fogyásról mindenkinek
  • drtihanyi: Engedjenek meg néhány gondolatot a manapság egyre népszerűbb, csodálatos zöld italokról. A francia... (2009.03.03. 10:00) A sav-bázis egyensúly megteremtése

Linkblog

Az egészség megóvása mellett hatékony fogyókúrás eszköz is egyben

2008.08.29. 12:06 www.egeszsegeseletmod.eu

A fogyásról mindenkinek

Szeretné tudni hogy sokszor miért nehéz fogyni és hogy az idő múlásával ez miért válik egyre nehezebbé? Esetleg Ön is úgy érzi néha hogy hiába diétázik, mert nagyon lassan és nehezen fogy? Aztán ha mégis megbotlik, akkor azonnal vissza is hízza a részben vagy teljesen a leadott kilókat? Mindenféle módszert kipróbált már eredménytelenül? Netán nem sikerül megszabadulni attól az utolsó 3-5 kilótól, vagy netán 10-15 kilótól már évek óta?
 

Hogyan fogyott le pl. Pokrivtsák Móni? És Mészöly Kálmán?

Lúgosítás és egészséges fogyás

Vannak ismert emberek is, akik a közelmúltban a tévé képernyőjén beszéltek arról, hogy milyen sikereket értek el egészségük helyreállítása és/vagy megőrzése terén ezzel a módszerrel. Egyikük Pokrivtsák Mónika, aki az RTL Klub Fókusz című műsorában (2007-10-02 21:30) mondta el tapasztalatait. A "zöld lötty" nélkül ő például egy tapodtat sem tesz, egész nap nála van, hogy ihassa.

Egészen addig, ameddig nem ismerjük testünk zsír raktározásának tényleges okát, addig nincs a kezünkben az igazán egészséges és hatékony fogyókúra eszköze. Amíg nem tudjuk, hogy a szervezet MIÉRT épít zsír raktárakat, addig nem is tudjuk megoldani a problémát és többnyire csak próbálkozunk - sokszor évekig - kevés eredménnyel, vagy eredménytelenül. És ez bizony sokunk problémája. Talán az ön családjában is van már olyan személy akinek van súlyfeleslege vagy elhízott és ebből adódóan már az egészsége is elkezdett megromlani.
 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: lúgosítás zöld lötty egeszséges fogyókúra lugosító fogyókúra

A bejegyzés trackback címe:

https://lugosito-zoldlotty.blog.hu/api/trackback/id/tr10639282

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tovább lúgosodom… :) 2009.07.30. 15:21:55

Korábban már említettem, hogy 2007 májusában voltam egy ESG vizsgálaton. Miközben a savtalanítás témakörben nyomoztam, villant csak belém, hogy ez a vizsgálat éppen a különböző szervek pH értékét méri, tehát a legideálisabb eszk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása